van roon automatisering

Applicatiebeheer

GEEN OVERBODIGHEDEN, WÉL ACCURATE, DEGELIJKE ONDERSTEUNING, PRECIES AFGESTEMD OP UW URGENTIES.

VAN ROON automatisering ALS ONTZORGER

… OMDAT U HET ER NIET ZELF BIJ KUNT DOEN, DOEN WIJ HET VOOR U

DESKUNDIG BEHEER

Vrijwel elke applicatie vraagt een stuk beheer. Updaten van versies, ad hoc overzichten, autorisaties, performance. Een opdracht die, zeker als men er niet in thuis is, veel tijd en energie vraagt. Er iemand voor in dienst nemen is onverantwoord en te kostbaar.

EERSTE LIJNS ONDERSTEUNING

Het gros van de bedrijven heeft geen automatiseringsafdeling of applicatiebeheerder die de gebruikers ondersteunt. Het beantwoorden van vragen, het selecteren van de juiste adressen voor een toepassing, oplossingen binnen Excel en/of Word en tal van andere taken die snel en adequaat uitgevoerd moeten worden. U kunt een beroep doen op de eerste-lijns ondersteuning van Van Roon.

DE VAN ROON-OPLOSSING

Zowel het beheer als de eerste-lijns ondersteuning kunt u onderbrengen in de Service Level Agreement (SLA) van Van Roon Automatisering. Hierin wordt vastgelegd welke diensten u wenst en hoeveel uren daaraan gekoppeld zijn. Hiermee verzekert u zichzelf van een applicatie die altijd up-to-date is, zowel in beheer als in gebruik, tegen de laagst mogelijke kosten. Ook bent u er zeker van dat uw applicatie in deskundige handen is.

Testimonial

“De efficiëntie op de verschillende werkplekken is significant verbeterd.”

Peter van de Bochem, Sound opleidingsinstituut